Bendrovių ir institucijų teisininkų asociacija (B.I.T.A.) tapo partneriais ir pradeda bendradarbiavimą su Globe Business Media Group prekės ženklu Lexology.

Paskelbta 2016-12-02

Nuo 2016 m. lapkričio 22 d. Bendrovių ir institucijų teisininkų asociacija (B.I.T.A.) buvo oficialiai įtraukta į partnerių sąrašą ir pradeda bendradarbiavimą su Globe Business Media Group prekės ženklu Lexology.


Lexology vienija ir bendradarbiauja su pasaulyje lyderiaujančiomis advokatų kontoromis, bendrovėmis bei teisininkais. Lexology turi vieną didžiausių vartotojų bazių bei duomenų rinkinį. Tapus Lexology vartotoju, jų duombazėje galima rasti daugybę naudingų straipsnių teisine tematika, elektroniniu paštu gauti aktualiausias teisines naujienas, skaityti įvairių autorių pastebėjimus bei publikacijas ir sužinoti artmiausius bei svarbiausius renginius ir konferencijas.

Lexology yra paslauga, kasdien galinti išsiųsti elektroninius laiškus su naujienų srautu 290,000 pasaulio teisininkų. Bendradarbiaudami su 470 pasaulinių bei JAV teisininkų įmonių, Lexology užtikrina lengvai suprantamą, reguliariai atnaujinamą aukštos kokybės turinį.

Lexology suteikia organizacijoms papildomą nario privalumą. Ji užmezgė daug sėkmingų distribucinių partnerysčių ir taip padeda organizacijoms racionalizuoti elektroninę komunikaciją, padidinti prekės ženklo žinomumą, pasisemti žinių apie jų vartotojų interesus ir išlaikyti tuos vartotojus.

Lexology partneriai yra 27 bendrovių teisininkų asociacijos (Law Society of England and Wales In-House Division (LS IHD),  French Corporate Counsel Group (AFJE) ir kt.), 22 asociacijos, kurios savo veiklą kreipia į konkrečią sritį – American Intellectual Property Law Association (AIPLA), Association of Media and Entertainment Counsel (AMEC), Canadian IT Law Association (IT.Can) ir kt., 21 pasaulio advokatų asociacija bei daugiau nei 30 įvairių įmonių teisės skyriai.

B.I.T.A. – Asociacija, kuri vienija teisininkus profesionalus ir turi daugiau nei 200 savo narių. Asociacijos tikslas yra bendradarbiauti su valstybės institucijomis, vietos savivalda, visuomeninėmis organizacijomis, teikti konsultacijas teisės klausimais, organizuoti konferencijas, diskusijas, įvairius vidinius mokymus, seminarus, praktinius užsiėmimus, kurie nėra orientuoti tik į teisininkų visuomenę, tačiau ir finansininkų, buhalterių bei kt., ir kitus renginius bei palaikyti ryšius su kitomis Lietuvos ir užsienio organizacijomis.

Po sutarties pasirašymo, Asociacijos prezidentas dr. Viliaus Nikitinas, pakomentavo, jog partnerystė su Lexology Asociacijai suteiks didesnį pasiekiamumą ir žinomumą teisininkų bendruomenėje ne tik Lietuvoje bet ir visame pasaulyje. Taip pat leis pritraukti teisininkus bendradarbiavimui ir bendriems projektams iš kitų Europos šalių. Savo nariams Asociacija turės galimybę teikti ne tik Lietuvos teisines naujienas, bet ir viso pasaulio, kurios Asociaciją pasieks Lexology elektroninės komunikacijos pagalba.

[Į viršų]